arrangementer


I løbet af skoleåret holder heldagsskolen seks arrangementer for alle elever og deres familier

De seks skolearrangementer følger årets gang med jule- og sommerfest, forårs- og efterårsmarked, lygtefest og pandekagedag.

Arrangementerne er en god anledning til at hygge sig med sit barn på skolen og hilse på de andre forældre.

Til arrangementerne har alle eleverne opgaver med at betjene caféen, lave mad og stå i boderne, hvor de sælger blomster, hjemmelavede kunstværker, marmelader og hjemmesyltede rødbeder.Eleverne er involveret i både planlægning og gennemførelsen af arrangementerne og de glæder sig til at vise skolen frem for deres forældre, bedsteforældre og søskende.

Forberedelserne til arrangementerne er en del af undervisningen. Der er god læring i, at skulle samarbejde om at lave lækker mad til boderne og regne ud, hvor mange penge man skal give tilbage. 


Sensommermarked

Skoleårets første arrangement, sensommermarkedet, foregår som det eneste arrangement på en lørdag.

Der er ægte markedsstemning med salg af hjemmelavede sager og værksteder, hvor man presser æblemost, bager fladbrød på bål og øver sig i at skyde med bue og pil.

Lygtefest

I forbindelse med halloween holder vi lygtefest i november. Alle elever og deres familier udhuler græskar og skærer ansigter.

Mens mørket falder på spiser vi dejlig varm suppe og synger fællessange. Vi slutter af med, at alle går i skolegården, hvor de mange græskar lyser op. Julefest

Julefesten er en hyggelig og helt traditionel julefest med alt, hvad der hører til.

Vi har julecafé med småkager og æbleskiver, juleværksteder, hvor vi klipper julepynt og laver juledekorationer, og i skolekøkkenet bliver der bagt småkager.

Selvfølgelig kigger julemanden også forbi med godteposer.

Pandekagedag

En hyggelig eftermiddag, hvor vi fejrer den internationale pandekagedag med heldagsskolens bud på pandekager i alle mulige afskygninger - både de sunde og de søde. Forårsmarked

En eftermiddag i april holder vi forårsmarked, som altid med noget godt til ganen og markedsboder og sjove aktiviteter.

Sommerfest

Onsdag inden sommerferien slutter vi skoleåret af med sommerfest.

Vi tænder op i den store grill og steger pølser, spiser lækre frugtdyr, puster luft i hoppeborgen og skyder tallerkener ned i Det muntre køkken. I de kreative værksteder hygger vi med at knytte nøgleringe og armbånd.

Se flere billeder fra skolearrangementerne i  fotoalbummet